12 490 000 Ft
416,3 E Ft/m2
12,5 M Ft
416,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 2 szobás nyaraló Lőrinci

30  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
130 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából, Heves vármegye, Lőrinci- Mátravidéki hőerőmű tavon lévő stéget, faházzal, teljes felszereléssel. 

52m2-es stégen 30m2-es faház (16m2 + 14m2 tetőtér)
Alsó szinten található étkező, konyha és egy nappali egyben , míg a felső szinten hálótér, ahol kényelmesen elfér 6 felnőtt.
130m2-es telek tartozik hozzá, amin egy 6m2-es tároló van. Ebben lett kialakítva wc, mosdó, zuhanyzó.
A szennyvíz egy új 2 m3 es tartállyal lett megoldva, ami a földbe lett ásva és bármikor könnyen tisztítható.
A nyaraló betonstégen található, amelynek tartószerkezete meg lett erősítve, a ház teljesen fel lett újítva, műanyag több rétegű nyílászárókat kapott, szigetelés ,vízálló kartonozást, hőtükör fóliázást. Teljesen új villanyvezeték és padlószigetelést kapott az ingatlan. A ház vízellátását fúrt kút biztosítja. A stég műfűvel borított, valamit egy elektromos csörlő gondoskodik a csónak ki és behelyezésére!  Az alumínium csónak teljeskörű felújítást kapott, üvegszállal lett körbe vonva. A nyaraló kiváló elhelyezkedésű a legnagyobb melegben is árnyékos helyen van, illetve halfogás szempontjából a legjobb helyek közé tartozik.


A horgásztó összesen 61 hektáros, 1-3 méteres mélységgel. Folyamatos telepítésnek köszönhetően szép halállománnyal rendelkezik.
M3-as autópályától 10, Budapesttől 30-35 perc autóút távolságra található.

 

A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig.

  • elektromos
hirdetés
© 2018