13 000 000 Ft
722,2 E Ft/m2
13 M Ft
722,2 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló Lepsény, 2 szobás

18  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
1686 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

A Balatontól 10 km-re, Lepsény Szőlőhegyen kínálunk megvételre egy jó állapotban lévő hétvégi házat, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület besorolással.

A ház téglából épült, a fürdő és a konyha hozzáépítése könnyűszerkezetes, szigetelt. A tető fa szerkezetű, cseréppel fedett. Elrendezése 2 szoba, fürdőszoba és konyha, amelyeket egy fedett előtéren keresztül lehet megközelíteni. A ház alatt egy kb. 20 m²-es pince található. Áramellátása 25A. A nyaraló vízellátásáról egy nagyhozamú fúrt kút házivízművel gondoskodik, a szennyvízelvezetés egy kb. 5-6 m³-es derítőbe történik.

Az 1686 m²-es telek felső részéről panorámás kilátás nyílik a környező tájra. Az ingatlan a főúttól kb. 3-400 méterre található, így könnyen megközelíthető, de mégis csendes, nyugodt környezetben van. Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik egy csendes, vidéki környezetben keresnek pihenőhelyet vagy gazdálkodásra alkalmas területet.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018