23 000 000 Ft
638,9 E Ft/m2
23 M Ft
638,9 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Kunszentmártoni eladó nyaraló, 1+2 szobás, 36 négyzetméteres

36  m2 alapterület
1 és 2 fél szoba
állapotú
837 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Kunszentmártonban a Holt-Körös partján kínálunk egy hangulatos, közvetlen vízparti pihenőhelyet horgászoknak, kertészkedőknek, természet kedvelőknek.
Gondozott - részben parkosított, részben gyümölcsfákkal tűzdelt megművelt - 837 nm telken helyezkedik el az épület, fedett terasszal. Mellette fa szerkezetű fedett autóbeálló és egy szigetelt, zárható szerszámos (fatároló) található új tetővel. A teljes kikapcsolódást szolgálja a téglából kialakított bográcsozóhely, az udvari zuhanyzó és a vízbenyúló, engedéllyel épített saját stég, ahonnan panorámás kilátás kínálkozik a Holt-Körösre, mely a környék egyik legjobb horgászati élményt nyújtó természetes vize.
A beton alapra, tégla (B30) falazattal készült épület földszintjén tágas nappali, beépített konyha és zuhanyzós fürdőszoba található, ahol a melegvizet villanybojler biztosítja, a fűtés gázkályhával megoldott. A ház vízellátása és az automata öntözőrendszer kiszolgálása fúrt kútról történik. A tetőtérben két hálószoba használható, felhajtható tetőtéri lépcsővel.
Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem hívjon és tekintsük meg együtt az ingatlant!

  • gáz (konvektor)
  • terasz
hirdetés
© 2018