38 990 000 Ft
696,3 E Ft/m2
39 M Ft
696,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Garabonc eladó nyaraló

56  m2 alapterület
1 szoba
4981 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

ZALAKAROSTÓL 2 KM-RE, GARABONCON KÍNÁLUNK ELADÁSRA A HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK SZÉLES SKÁLÁJÁT KÍNÁLÓ ZÁRTKERTI, A KIS-BALATONRA PANORÁMÁS INGATLANT. EGYEDÜL AZ OTTHON CENTRUMNÁL ELÉRHETŐ !

A település fölötti dombvonulaton a valamikori, kizárólag szőlőtermesztést szolgáló szerény épületeket folyamatosan felújított, megszépült présházak, új építésű nyaralók váltják fel.
Mind állandó tartózkodásra, mind kikapcsolódni ideális természeti környezet, ahol a civilizáció áldásait sem kell nélkülözni.

Hirdetésünkben szereplő ingatlan jellemzői:
- Egy helyrajzi számon található a fél hektár, kivett státuszú terület. A földtörvény alá nem esik, azaz nem kell kifüggeszteni,
- Jó minőségút aszfaltút vezet az ingatlanhoz. A hosszúkás terület mindkét vége ezen az úton megközelíthető.
- Vezetékes villany és víz rendelkezésre áll. Meleg vizet villanybojler állít elő, fatüzelésű kályha fűti a szobát.
- A tégla építésű, cserép fedésű gazdasági épületet egy 30 m2-es boltíves pince fölé emelték. Az enyhe lankán lévő ház földszintje egy 18 m2-es külön bejáratú borfeldolgozó (most tároló ) részből, konyhából, erkélyes szobából áll. A szintén erkélyes tetőtér még nem került beépítésre,
Jelenleg állatbarát minifarmnak ad otthont a terület.

Garabonc lankái közt történelmi kalandpark, a közelben élménypark, túraútvonalak vannak. Nagykanizsa 20 km, Keszthely és Balatonberény egyaránt 28 km-re található.

Ha felkeltette érdeklődését az ajánlat, jelezze, szívesen megmutatom az ingatlant.

  • terasz
hirdetés
© 2018