69 900 000 Ft
1,3 M Ft/m2
69,9 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Balatonkenese, 52 négyzetméteres

52  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

A balatonkenesei LIDO HOME kínálatában!
Horgászok, figyelem! Kivételes lehetőség!
Balatonkenesén eladó egy nyaraló (faház) 500 m2-es, önálló, belterületi telken! Az eladás tárgyát képezi még egy közvetlen vízparti telek tulajdonrésze és egy engedélyekkel rendelkező stég is, amely a nyaralótól kb 30 méterre található! A vízparti telek privát strandként funkcionál, és több család osztatlan közös tulajdona.
A nyaraló (faház) egy intim, tujákkal, örökzöldekkel beültetett, körbekerített, önálló telken található.
Helyiségei: nagy fedett terasz, nappali, három hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, főzőfülke. Elektromos fűtéssel rendelkezik. A telken fúrt kút és szerszámtároló is van.
A közvetlen vízparti telek, amely több család osztatlan közös tulajdona, a nyaralótól 30 méterre helyezkedik el. Gondnok által rendben tartott, árnyat adó fákkal beültetett terület, amelyen egy közösségi helyiség mosdóval, a tulajdonosok fürdéshez, horgászáshoz szükséges kellékeinek tárolására alkalmas kabinok, kerti kiülők, játszótér található. Ez egy nagyon kellemes, privát strand, ahová néhány másodperc alatt átsétálhatnak a tulajdonosok. A hirdetésben szereplő balatoni naplementés képeket a helyszínen készítettem!
A nyaralóhoz tartozik egy saját, teljesen hivatalos, engedélyekkel rendelkező balatoni stég is.
Az eladás tárgyát az önálló telek a nyaralóval, a tőle 30 méterre található vízpartos telek tulajdonrésze valamint az ott található engedélyeztetett stég együttesen képezik! Külön-külön nem eladók!
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a következő nyáron már Ön élvezhesse ennek az ingatlannak a kivételes adottságait!
Várom hívását a megadott telefonszámon!
LIDO HOME - INGATLANOK EGYÉLETEN ÁT!

  • elektromos
hirdetés
© 2018