79 990 000 Ft
1,2 M Ft/m2
80 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló Badacsonytördemic, 4 szobás

64  m2 alapterület
4 szoba
1345 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Badacsonytördemic - Badacsonylábdihegy csendes, zöldövezeti, átmenő forgalomtól mentes részén vált eladóvá ez a 3 szintes, Balatonra és szigligeti várra panorámás nyaraló.
A házhoz egy 1.345 négyzetméteres, szőlővel telepített, gondozott udvar tartozik. Összközműves, gázcsonk telken belül található.
A kivett hétvégi ház besorolású ingatlan mindhárom szintje külön-külön bejáraton keresztül közelíthető meg, így alkalmas lehet több család egyidejű ott tartózkodására, nyaralónak, turisztikai befektetésnek, de állandó lakhatásra, családi otthonnak is remek választás.

Az épület az 1980-as évek elején épült, földszinti/ szuterén része vöröskőből, felső két szintje téglából. A ház födémszerkezete vasbeton gerenda. A házhoz két külön tároló helyiség is tartozik.

Fűtésrendszer az ingatlanban nem került kiépítésre, viszont 2 kéménykiállás is beépítésre került. A felső szint klímával hűthető.

Az áramellátást szintenként külön villanyóra látja el, az alsó szinten 1X 20 Amper, a felső szint áramellátását 3 fázisú - 3x20 Amper éjszakai és nappali áram fedi le.

Az épület szintenkénti megosztása:
a földszint 64.3 négyzetméter, itt egy előtér, konyha, étkező, 2 hálószoba, terasz, egy fürdőszoba és Wc tesz található.
a földszinttel megegyező nagyságú tetőtérben előtér, konyha, étkező, 2 hálószoba, terasz, fürdőszoba és wc található.
a szuterén/ pince rész 55.5 négyzetméter, ez présházból, pincéből és szerszámtárolóból áll jelenleg.

A házat télen - nyáron aszfaltos úton könnyedén meg lehet közelíteni autóval. A helyi strand és kisbolt gyalogosan is egy könnyed sétával elérhető.

Ajánlom az ingatlant mindazok figyelmébe, akik nem ijednek meg egy felújítási folyamattól, hiszen ebből a masszív épületből és a hozzá tartozó szőlővel borított területből mesés balaton-parti nyaralóház varázsolható!

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén!

hirdetés
© 2018