52 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
52 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Badacsonytördemici nyaraló eladó, 40 négyzetméteres, 1 szobás

40  m2 alapterület
1 szoba
2797 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Badacsonytördemicen kínáljuk megvételre ezt a jó állapotú kis pince-présházat bámulatos balatoni, szigligeti, szent györgy-hegyi és badacsonyi panorámával.

A külterületi telek teraszos, 2797 nm-es, tulajdoni lapon szőlő, gazdasági épület. A Bujdosók lépcsője alatt egy úttal található terület végig aszfaltos, végül kb. 70 méteren murvás úton könnyen megközelíthető.

A boltíves, száraz kőpince alapterülete 24 nm, ugyanekkora a bruttó alapterülete a tetőtéri, lambériás lakrésznek is. A lakószint egy nagy és két kisebb helyiségből áll. Villany bevezetve, víz ciszternából megoldott.

A ház melletti és mögötti teraszról is már csodás a balatoni panoráma, de a telek közepéről és tetejéről elképesztő a 360 fokos balatoni-tanúhegyi kilátás és a badacsonyi bazaltorgonák közelsége.

A strand, a tördemic-lábdihegyi kikötő is jól látszik, és 20 perc gyalog távra található. Számos neves és családi pincészet van sétatávra, kirándulási lehetőségekben pedig abszolút bővelkedik a hegy.

Badacsonytördemic a Badacsony északnyugati oldalán, a 71-es főút mentén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén fekszik. Központján áthalad a részben macskaköves „Római út”. Egyik oldalán a hangulatos, zegzugos utcácskák lefutnak a Balatonig, míg másik oldalán a magasba törnek fel a Badacsony szoknyáján. A bor és bazalt bölcsőjeként ismert település számos kikapcsolódási lehetőséggel, bor és gasztro célponttal rendelkezik.
Ha egy emberi léptékű nyaralót keres békés környezetben, és szeretné a Balaton türkiz kékjét és a csodás naplementéket élvezni nap, mint nap, ez az ingatlan tökéletes választás.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

hirdetés
© 2018