215 000 000 Ft
3,1 M Ft/m2
215 M Ft
3,1 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Ábrahámhegy eladó nyaraló

70  m2 alapterület
3 szoba
485 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Ábrahámhegy belterületi részén, közvetlenül a Balaton partján vált eladóvá ez a 485 négyzetméteres telken található hétvégi ház/ nyaraló. A jelenlegi ház az 1970-es években épült.
Elosztását tekintve a földszinten egy nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, valamint 2 hálószoba található. A tetőtér jelenleg egy nyitott térből álló hálószoba, melynek egészéből a Balatonra kapunk csodás rálátást.
Az ingatlanban az évek során több külső-belső felújítási és korszerűsítési munka is történt, a ház használható és jó állapotú, egyből birtokba vehető.
Közművek közül a víz, villany és csatorna is bevezetésre került.

A területre a jelenlegi tulajdonosok által egy új építésű nyaralóra is készült koncepcióterv, mely igény esetén megtekinthető és megépíthető az új tulajdonosok által.

Az új koncepcióterv szintén egy kétszintes épület megvalósítására készült, mely bruttó 111,92 négyzetméter, melyet a földszinten egy 29 négyzetméteres terasz egészít ki.
Földszint: 57,53 négyzetméter, felosztását tekintve: nappali, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba, részben fedett terasz (plusz 29 nm).
Emelet: 54,39 nm, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba.
Természetesen az elkészített tervek a jelenlegi helyi építési szabályzat szerint igény szerint módosíthatók.

A település a Balaton északi partján helyezkedik el, Révfülöp és Badacsonytomaj között.
A helyi strand, kikötő, vasútállomás, buszmegálló és a település központja is sétatávolságon belül vannak.

Ábrahámhegy és környékének festői szépsége megannyi páratlan kikapcsolódási lehetőséget kínál, gazdag élményt tartogat az idelátogatóknak, legyen szó pihenésről, sportolásról, történelmi és kulturális emlékekről, vagy gasztronómiáról.

A kirándulni vágyóknak számtalan lehetősége közül érdemes megemlíteni a település határában található kőtengert és Pálos Kolostort és semmiképpen sem feledkezzünk meg a hegyek lankáiban meghúzódó híres borospincékről sem, ahol egy kellemes séta, vagy bicikli túra után a legfinomabb borokat kóstolhatjuk meg.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén!

hirdetés
© 2018