195 000 000 Ft
3,4 M Ft/m2
195 M Ft
3,4 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Siófok eladó nyaraló

57  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
747 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

A LIDO HOME Siófo eladásra kínál egy Aranyparti , nappali + 2 szobás felújítandó házat, gyönyörű ősfás 747nm-s kerttel.
Siófok frekventált üdülőövezetében, csendes mellékutcában található. Az épület külső és belső felújítás után, igazi gyöngyszeme lehet új tulajdonosának!
A nappali szoba mennyezete a szigetelt felújított tetőszerkezet, amely belmagassága 3,7m. (Galéria?!) Rengeteg lehetősséget kínál a felújítás során. Állandó lakhatásra is alkalmassá tehető. Nagyon szép ősfás udvarra néző nyaraló, a Balaton csak pár perc séta. Az ingatlan körülkerített. A melléképület egy tároló, vagy garázs céljára hasznosítható.

Egy élhető otthont keresel, vagy olyan nyaralót szeretnél, mint a saját otthonod? Szeretnél "nyaralva élni"?
A földszinten van egy tágas világos nappali, ahol szívesen tartózkodsz ha nincs nyár, vagy rosszabb az idő. A két hálószoba élettérként, vagy vendégek elszállásolására ad lehetőséget. Az ősfás udvaron akár sátorozni is lehet, de a teraszon üldögélve igazán szívet-lelket melengető környezetben élvezhetjük a szabadidőt!
Ez egy olyan ajánlat, amit érdemes személyesen, minél előbb megnézni, mert nem lesz meg sokáig, és bánni fogod, hogy kihagytad. Hívj fel most! Nézd meg! Vedd meg! Élőben sokkal szebb, mint a képeken! Lásd bele a lehetőségeket!

Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!

hirdetés
© 2018