189 000 000 Ft
284,6 E Ft/m2
189 M Ft
284,6 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nemesvitai nyaraló eladó, 664 négyzetméteres, 16 szobás

664  m2 alapterület
16 szoba
10889 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Ha ön is látja benne a lehetőséget, jöjjön el és nézzük meg együtt az ingatlant!
A Balaton északi partjának egyik legkedveltebb üdülőhelyén, Balatonederics és Nemesvita határában vált eladóvá ez a több mint 600 nm alapterülettel rendelkező ingatlant.
A 10.000 nm-es hatalmas ősfás parkban megbújó, több mint 200 éves malomépületből kialakított - jelenleg vendégszállásként és rendezvényhelyszínként működő - épületegyüttes több mint 50 fő elszállásolására alkalmas.
A romantikus, természetközeli környezetben fekvő főépület mellett egy szaunaház, egy teljesen különálló vendégház és egy kemencével ellátott kerti pergola is található.
Az épület tövében, az egykori malomépület vízellátását szolgáló patak csorgadozik.
A teljes kikapcsolódást egy tekintélyes méretű medence is garantálja az udvar központi részén.

Egy újragondolt koncepcióval fantasztikus lehetőségeket rejt magában az egész terület és a hozzá tartozó épületek együttese!

Az ingatlan a fekvése, mérete, különleges környezetben való elhelyezkedése illetve az épület alapterülete okán sokféle hasznosítás lehetőségét hordozza magában.
Az épületegyüttes és a hozzá tartozó földterület az üzemeltető céggel együtt vagy akár anélkül is megvásárolható, valamint az ingatlan közvetlen szomszédságában található 2 hektáros terület is igény szerint megvásárolható.

Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén!

hirdetés
© 2018