5 900 000 Ft
147,5 E Ft/m2
5,9 M Ft
147,5 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Lispeszentadorján, 40 négyzetméteres

40  m2 alapterület
1 szoba
1338 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Lispeszentadorján Zala vármegye a Letenyei járásban, a Zalai-dombságban, az Egerszeg–Letenyei-dombság területén. Lakosainak a száma: 233 fő.
A lispeszentadorjáni dűlő második hegyhátán kínálom eladásra ezt a felújítás alatt álló , tulajdoni lapon szőlő, gazdasági épület megnevezésű, nem kivett zártkerti ingatlant.
Az ingatlan a hegy elején található, telek keskeny és elhúzódik a dombtetőig. Alsó részét kettészeli az út. Az út túloldalán a telek szélességében, 10 méter hosszan ehhez a telekhez tartozik. Ajánlott egy-két gépkocsinak kialakítani a parkolóhelyet.
Lépcsőn megyünk fel a pince borospince részéhez, amelyet konyha helyiségnek alakítottak ki. Egy szinttel feljebb egy kis szobai rész került felújításra, laminált parkettázva, beépített szpot lámpákkal és beépített kis polcrendszerrel. Innen nyílik a balkon, ahonnan nagyszerű kilátás tárul elénk a bevezető útra és az erdőre. A lemeztető új kivitelezésű. A ház mellett egy műanyag ciszterna került beépítésre, ahonnan búvárszivattyúval kerülhet felszínre a víz. Fogyasztható víz a bekötőút bejáratánál található, onnan vételezhető! A telken a ház mögötti részen pottyantós toalett és egy tároló került beépítésre.
Ha szeretne a természet lágy ölén pihenni, itt megteheti! Itt olyan csend van, hogy szinte hallani!

  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018