37 900 000 Ft
758 E Ft/m2
37,9 M Ft
758 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Balatonmáriafürdő, 50 négyzetméteres

50  m2 alapterület
3 szoba
3600 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúron a balatontól sétatávolságra az Öné lehet egy gazdálkodásra kitűnően alkalmas, rengeteg lehetőséget kínáló ingatlan.
A fő épület egy tégla falazatú, cserépfedésű, 3 szobás kis házikó, amely jelen állapotában is lakható, de minimális esztétikai felújítás igény szerint elvégezhető. Található benne a 3 szobán kívül konyha, fürdőszoba, kamra is. A bejárat előtt kényelmes teraszon lehet pihenni.
A nyílászárók részben műanyagra cserélve, redőnnyel ellátottak. Fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, amely éjszakai áramról működik.
A hatalmas (3600 nm) telken számtalan melléképület található, (ólak, csűr, füstölő, terménytároló) amik akár állattartáshoz is használhatóak. Az egyik melléképület alatt nagyméretű földes pince található, mely ideális zöldség tárolásra.
A telek hátsó része jelenleg bérművelésre van kiadva, akár tovább is vihető, de bármikor megszüntethető.
Ilyen közel a balatonhoz ekkora telek ritkaságszámba megy, ár-érték arányban verhetetlen befektetés.
Balatonmáriafürdő/Balatonkeresztúr a déli part egyik legkedveltebb települése köszönhetően a több kilométeres lassan mélyülő vizű partszakaszának, melyen több szabadstrand, a központi fizetős strand található. Kitűnő infrastruktúra, parti sétány, különféle üzletek teszik élvezetessé a nyaralást. A horgászat szerelmesei a közeli Nyugati övcsatornán hódolhatnak szenvedélyüknek, a sportot kedvelők pedig a balatoni kerékpárutat használhatják.
Amennyiben lát fantáziát ebben az ingatlanban, kérem hívjon, nézzük meg közösen.

  • gáz (konvektor)
  • terasz
hirdetés
© 2018