32 900 000 Ft
548,3 E Ft/m2
32,9 M Ft
548,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Balatonfőkajár eladó nyaraló

60  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
2663 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladó hétvégi ház Balatonfőkajár gyönyörű vidékén, a Karikahegy festői környezetében, a Balatontól csupán 4 km távolságra.

Ez a különleges ingatlan szőlő, gazdasági épületként van nyilvántartva, amely magába foglal egy felújított pincét és présházat.

Az 5 diófa, a mandulafa, a cseresznyefa, az almafa, a csodálatos füge, valamint a gondosan művelt szőlősorok mind a természet közelségét hozzák el Önnek.

Az épület kétszintes, az alsó szinten egy 30 m²-es, felújított konyha és egy kis kamra található, ahonnan egy 20 m²-es pince nyílik. A felső szinten található egy hangulatos szoba és a teljesen új fürdőszoba, amelyek összterülete 30 m².

Az elmúlt két esztendőben az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, beleértve az új villany- és vízvezetékek kiépítését, a modern konyhabútorok beszerelését indukciós főzőlappal és jó állapotú fagyasztós hűtővel.
Az ablakok cseréje, lent kő-, fent pedig műanyag parketta burkolat, valamint a Haas & Sohn kályha a legkorszerűbb füstcsövekkel csak fokozzák az otthon melegségét és kényelmét. Emellett mobil légkondicionáló biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A vízellátás a DRV-től új aknával és mérővel, valamint kerti csappal van megoldva, a csatornázás is teljesen kiépített, 4 m³-es derítővel, minden szükséges engedéllyel.

A település kitűnően megközelíthető, mindössze 2 percre az autópályától. Balatonfőkajáron minden közszolgáltatás elérhető, a nagyobb vásárlási lehetőségeket pedig Polgárdi, Balatonakarattya, Siófok és Veszprém biztosítják.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

  • komfortos
hirdetés
© 2018