89 900 000 Ft
2,4 M Ft/m2
89,9 M Ft
2,4 M Ft/m2

Eladó lakás
Zamárdi új építésű lakás eladó, 1+1 szobás

37  m2 alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

TULAJDONOSTÓL eladó - azonnal költözhető luxuslakás közvetlenül a Balaton partján!
Eladásra kínálunk Zamárdi szívében, egy új építésű, 64 lakásos, közvetlen Balaton-parti társasházban található, azonnal beköltözhető, részpanorámás lakást, mely teljesen berendezett, gépesített, és belsőépítész-lakberendező által gondosan megtervezett, így minden adott az életvitel-szerű használathoz.
A Scamard 1082 Residence néven bejegyzett társasház közvetlenül a Balaton-parti sétánnyal és díszparkkal határos. A lakás teraszáról rálátás nyílik a tóra, a közeli ingyenes szabadstrand pedig mezítláb is könnyen elérhető. A lakás nemrégiben bekerült az Otthon magazinba, így garantáltan egy magazinba illő otthont vásárol meg!
A lakás jellemzői:
Nappali + hálószoba kialakítás
Alapterület: 45,7 m2
Lakóterület: 36,6 m?
Terasz: 13,4 m2 13,4 m2 + 4,7 m2 bejárati terasz
Okos otthon: Elektromos redőnyök, egyedi mérésű padlófűtés, távolról vezérelhető Daikin-klíma és okos vezérlésű LED-es hangulatvilágítás
Prémium Markilux napellenző UV50+ védelemmel
Részpanoráma: A teraszról a Balaton és környéke látványa élvezhető, télen a Tihanyi-félsziget és az Apátság is látható
Belső terasz: Ideális reggeli kávézáshoz, a belső kertre és a medencére néz
A társasház extrái:
64 lakás, összetartó közösség
Liftes épület
Fűtött, 16x5 méteres medence napozóágyakkal
Közösségi kerékpár-, SUP- és szörftároló
Gondozott kert és parkosított környezet
Ha egy stílusos, azonnal beköltözhető, luxuskivitelű, közvetlen Balaton-parti lakásra vágyik, akkor ne keressen tovább! A tulajdonosok szintén a társasházban maradnak, így szomszédként ismerős arcokra számíthat.
M284161
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018