25 900 000 Ft
424,6 E Ft/m2
25,9 M Ft
424,6 E Ft/m2
+36 70 668 8227
Referens Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft.

Eladó lakás
Lakás eladó Zalaegerszeg, 61 négyzetméteres

61  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant


Eladásra kínálok Zalaegerszeg Ola városrészben 4. emeleti 61nm-es 2+1félszobás, 2 erkélyes, azonnal költözhető lakást.
A ház a 70-es években épült, 4 emelet + tetőtér beépítéses társasházként, mely pár éve kívülről hőszigetelést és hangulatos színezése kapott. Környezete nyugodt, parkos, a gyermekeseknek kellemes kikapcsolódást nyújthat a közelben található játszótér.
A lakás a 4. emeleten található, a vételár megfizetése után azonnal birtokba vehető, állapota felújítandó. Mivel nem utcára néznek ablakai, rendkívül csendes. A lakásba lépve egy hallból közelíthetünk meg minden helyiséget, így elosztása kiválónak mondható. Ablakai és erkélyei két irányba néznek, kelet-nyugati elosztásának köszönhetően egész nap világos, egy nagyobb sütés-főzés után is könnyen átszellőztethető. A nappali (16,9 nm) és a két külön külön nyíló háló (11,9 nm és 8 nm) laminált parketta, a lakás többi része járólap burkolatú.
Műszaki:
A lakás bejárati ajtaja és nyílászárói eredeti állapotukban találhatóak meg.
Közös költsége: 24.000 ft/hó, mely tartalmazza: szemétszállítás, lépcsőház világítás / takarítás, házbiztosítás, felújítási alap és a közös képviselet díját.
Fűtése házközponti, és a melegvízellátásról is a házban található kazán gondoskodik.
Környék leírása:
Csendes környezet, ahonnan könnyen és gyorsan elérhető a belváros, helyijárat megállója 2 perc a háztól.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

hirdetés
© 2018