43 900 000 Ft
528,9 E Ft/m2
43,9 M Ft
528,9 E Ft/m2
+36 70 668 8227
Referens Magyar Tenger Ingatlaniroda Kft.

Eladó lakás
Eladó lakás, Zalaegerszeg, 2+2 szobás

83  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Belvárosi nagy lakás keresi új tulajdonosát!
Eladásra kínálok Zalaegerszeg Belvárosában, 83nm-es, 2. emeleti, 2+2félszobás, téglaépítésű lakást.
Rövid leírás:
A ház kis lakóközösségű, (emeletenként 2 ingatlan található) a lakás eredeti állapotában található meg, így a vevő saját elképzelés alapján alakíthatja ki lakását.
Teljes leírás:
A házat 1998-ban építették tégla falazattal. A kis lakóközösségű ház barátságos lakókkal bír, akik odafigyelnek egymásra.
A lakásba lépve az előtérből közelíthetünk meg majdnem minden helyiséget. Balra a nyugati fekvésű, erkélyes, amerikai konyhás nappali, melyből az egyik háló nyílik.
Az előtérből egy folyosóról nyílik két háló, melyek ablakai keleti fekvésűek, a fürdőszoba, melyben egy toalett is helyet kapott, valamint egy külön nyíló mellékhelyiség is.
A szobák burkolata parketta, illetve padlószőnyeg, a többi helyiség járólapos.


A ház belső udvarán lévő parkoló bármikor használható, két bejárattal rendelkezik, az utcafrontról, és az udvarról is megközelíthető.
Műszaki:
Fűtése gáz-cirkó, a villanyvezetéket már a ház megépítésekor rézből húzták be. Közös költsége kb. 20.000 ft, mely tartalmazza a szemétszállítást, lépcsőház világítást, felújítási alapot, valamint a közös képviselet díját is.
A nyílászárók eredeti állapotukban találhatóak meg.
Közlekedése kiváló, a háztól 50m-re a 21-es helyijárat megállója található, valamint a zalaegerszegi buszpályaudvar is 5-7 perc alatt elérhető közelségre van.
Környék:
A környék teljes mértékben kiszolgálja az itt élők igényeit. Iskolák, óvodák, bölcsődék adottak. Bevásárlási lehetőségek, étkezdék és pénzintézetek sora áll rendelkezésre. Szórakozási lehetőségek, belváros, színház pár perc sétára elérhetőek.


Finanszírozás:
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Magyar Tenger Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

hirdetés
© 2018