15 990 000 Ft
484,5 E Ft/m2
16 M Ft
484,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Vépi lakás eladó, 33 négyzetméteres, 1 szobás

33  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szombathely és Vép városok között, Szombathely határától 1,5 km-re, Ferencmajorban eladó egy felújított házrész,lakás. Egyedülállóknak és pároknak is kifejezetten ideális választás, megfizethető áron. Befektetőknek gyors megtérülés lehet. A lakást 2023 év elején újították fel és alakították át.

Az ingatlan 33 m2-es, belül külön bejáratú szobával, fürdővel és spájzzal. A bejárati ajtóból az étkezőbe-konyhába lépünk be. A házon a tetőt lecserélték és cserépmintás színes bádogtetőt kapott. A lakásban villanyfűtéssel, szabályozható termosztástos panelekkel lehet melegíteni a helyiségeket. Nagyon kedvező rezsiköltséggel, állandó hőmersékleten tarthatjuk a belső tereket. A fürdőszobában szép csempét és járólapot tettek fel és zuhanykabint építettek be. A konyhában szintén új járólap van valamint a konyhabútor is egyedileg beépített. Kívül a házon szigetelés van és Színes lélegző vakolat a falakon.

A ház mögött található egy kisebb telekrész is. Mellette parkolhatunk az autóval is. Mindkét város könnyen elérhető, közel 2 km-es távolságra van a Tesco, Family bevásárló Park, Praktiker. A buszközlekedés is rendszeres Szombathelyre.

Kérem keressen, ha szeretné megtekinteni, megvásárolni az ingatlant.

Simon Zsolt



 

  • elektromos
  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018