51 000 000 Ft
525,8 E Ft/m2
51 M Ft
525,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Teskándi eladó lakás, 3 szobás, 97 négyzetméteres

97  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Tökéletes befektetést vagy az új otthonát ajánlom figyelmébe!
Az Aquamarin lakóparkban, 10 lakásos, jó állapotú, szigetelt társasházban, földszinti, tágas terekkel rendelkező, azonnal birtokba vehető modern lakás eladó!

A 97m2-es ingatlan amerikai (gépesített) konyha nappalival + 2 tágas hálószobával, sarokkádas és zuhanyzós fürdőszobával, külön toalettel, előszobával, gardróbbal és mosókonyhával rendelkezik.

A modern, alacsony fenttartású lakás fűtését cirkó berendezés biztosítja. Műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott.
Közös költség 2 főre: 13.290,-Ft

Az ingatlan Zalaegerszegtől 6 km-re Teskándon, az Aquamarin lakóparkban található! A lakópark zárt udvarral, játszótérrel rendelkezik. A lakáshoz tartozó saját előkertet kertész tartja rendben.

A lakáshoz tartozik egy autó számára felszíni parkoló, melyet a vételár tartalmaz.

Rendkívül alacsony rezsi, hangulatos, kis lakásszámú társasház, kiváló elhelyezkedés, jó elosztás, melyek biztosítják a jó ár/érték arányt, likviditást, a rendkívül könnyű kiadhatóságot, így a jó megtérülést és értékállóságot. Tökéletes választás kiadásra vagy új otthonnak!

Hívjon a további részletekért, megtekintését! Készséggel állok rendelkezésre valamennyi kérdésben az ingatlan vásárlással valamint a CSOK és hitelfelvételi lehetőségekkel kapcsolatban is!

Az ingatlanban otthon!
Myhome

hirdetés
© 2018