39 000 000 Ft
780 E Ft/m2
39 M Ft
780 E Ft/m2

Eladó lakás
Tatabányai eladó lakás, 2+1 szobás, 50 négyzetméteres

50  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

VÁROSKÖZPONT, ELEGANCIA..
Költözzön vagy fektessen be Tatabánya központjában egy 30 lakásos, egyedien újragondolt, 2023-ban átadott társasházba. Az épület egy korábbi irodaházból újult és alakult át újépítésű lakóházzá a Mártírok úton, az .főút alatt.
Az épület 3 szinten tartalmazza a 30 db lakást. A földszinten 8 db, míg az első és második emeleteken 11-11 db lakás került kialakításra.
Szálloda jellegű nívója külső környezetében és belső tervezésében úgyszintén megmutatkozik. Körbekerített magán területen,zöldnövényes,parkosított,térkövezett udvarrész, szökőkút, sorompó rendszer, közös használat pihenő park,tágas hall,széles folyosók minden emeleten és természetesen korszerű technológiájú alapanyagok.
Az épület 10 cm-es külső szigetelést kapott, a belső főfalak 30 cm vastagok. A lakások önálló víz-és elektromos hálózattal, mérőórákkal lettek szerelve. Fűtését a helyi T-SZOL városi távhő szolgáltatja egyedi mérőkkel szerelve.
Parkolási lehetőség az épület hátsó oldalán biztosított, összesen 30 db autóbeálló került kialakításra. A lakásokhoz külön megvásárolható, ára br.1.000.000-Ft.
Az itt meghírdetett lakás 2.emeleti, alapterülete 50 nm, amerikai konyhás nappali, 2 szoba, fürdőszoba, külön wc, francia erkély. Ablakai a Mártírok út irányába néznek.
Kedves lakáskereső, ha Ön is valami mást, igazán egyedit keres, mint az eddig megszokott újépítésű lakások, akkor ez a választás garantáltan hosszú távú jó döntés lesz.
Ha nincs meg a szükséges összeg a vásárláshoz, hitelügyintézésben, az igénybe vehető állami támogatásokkal együtt,valamint a jogi lebonyolításban is segítséget nyújtunk.
Érdeklődni: Telek Bernadett

hirdetés
© 2018