32 600 000 Ft
665,3 E Ft/m2
32,6 M Ft
665,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Tatabánya, 49 négyzetméteres

49  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy Tatabánya Sárberki ltp-i kettő és fél szobás, 3.emeleti panellakás.

A Sárberki lakótelep, Tatabánya jelenleg legfelkapottabb, legfiatalosabb, és infrastruktúrálisan a legjobb elhelyezkedésű lakótelepe. A közelben hipermarket, supermarketek, éjjel-nappali kisboltok, óvoda, bölcsöde, általános iskola, és gimnázium is található. Orvosi rendelők, patika is a lakótelepen belül fellelhető. A lakótelep, közvetlenül a népszerű Csónakázó-tó mellett fekszik, ahol park, szabadtéri edzőgépek, modern játszótér, és futópálya is van, nem is beszélve a bringa pályáról, és a halsütőről.

A lakás nagyszobája át lett alakítva nappali-konyhává, így a régi konyhából lett a félszoba, ami jelenleg hálószobaként funkcionál. A konyhapult a tűzhellyel, és a mosogatógéppel együtt a vételár részét képezi. A fürdőben és a Wc-ben jó minőségű burkolatok, és fajansz várja az új tulajdonosokat. Az előszobában lévő gardrobe szekrény is a lakásban marad.

Az ablakok nagyon jó minőségű műanyag nyílászárók, redőnnyel, és szúnyoghálóval. A bejárati ajtó több ponton záródó modern darab, és a belső ajtók is cserélve vannak.

Az ingatlanhoz saját, és közös tárolóhelyiség is tartozik. A szomszédok csendesek,rendesek.

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén, vagy az esti órákban is.

Esetleges hiteligényét profi háttérrel intézzük, bankfüggetlen pénzügyi szakértőnkkel!

hirdetés
© 2018