50 900 000 Ft
748,5 E Ft/m2
50,9 M Ft
748,5 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 3 szobás lakás Tatabánya

68  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Modern, egyedi elrendezésű, lakóparki lakás kiváló infrastruktúrával eladó!

Tatabánya dinamikusan fejlődő városrészén, az Union lakóparkban eladó egy 68 nm-es, kiváló elosztású, egyedi tervezésű, 4. emeleti, lakás.

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 szoba, 2 erkély, 2 kilépő, külön gardrób és kamra került kialakításra. A fürdőszoba és az illemhely külön helyiségben található. A lakókpark a 2000-es évek elején épült, de 2020-ban nagyobb felújításon esett át a lakás, melynek keretében új, egyedileg gyártott konyhabútor került beépítésre, a laminált padlót minden helyiségben mai trendeknek megfelelően lecserélték, a nappaliba Gree hűtő-fűtő klíma került beszerelésre. 2022-ben az ablakokra redőny és szúnyogháló került fel.

A fűtést és a melegvíz ellátást a társasházban elhelyezett gázkazán biztosítja, ennek okán alacsony fenntartású az ingatlan. Tárolásra közös, zárható tárolóban van lehetőség.

A lakókörnyezet rendezett, kulturált! Közös költség díja: 12.050.- Ft/hó

Kitűnő lehetőség fiatal pároknak, családoknak, minden infrastruktúra percek alatt elérhető: kormányhivatal, vasútállomás, iskola, orvosi rendelő, üzletek.

Ingyenes hitelügyintézéssel több bank ajánlatából, állami támogatásokról naprakész információkkal és teljes körű lebonyolítással, jogi háttérrel biztosítja irodánk a vásárlást.

Amennyiben kiváló adottságokkal rendelkező lakást keres, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt!
Farkas Judit

hirdetés
© 2018