21 200 000 Ft
415,7 E Ft/m2
21,2 M Ft
415,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Szerencs 2+1 szobás lakás eladó

51  m2 alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Szerencs központi részén egy 2 + 1 szobás jó állapotú lakás, 2 garázzsal!

Az ingatlan 51 m2 nagyságú, kívülről szigetelt, valamint belülről a határoló falak is 3 cm vastag szigetelést kaptak. A lakásban 2 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdőszoba és külön wc helyiség található. A szobák és a közlekedő laminált parkettával, a konyha, fürdőszoba és wc járólappal burkolt. A fűtése elektromosan megoldott, hűtő-fűtő klímákkal, villanykályhával és modern hősugárzóval. A villany- és vízvezetékek cseréje megtörtént, továbbá műanyag nyílászárók kerültek beépítésre és a szobák ablakaihoz redőny is tartozik. A fürdőszoba 1 éve teljes felújításon esett át, ekkor lett cserélve a melegvízbojler is.
A lakáshoz 2 garázs is tartozik, mely a vételár részét képezi.
Központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben óvoda, bölcsőde, általános és középiskola is pár méterre található, emellett posta, bankok, boltok, kormányhivatal, orvosi rendelő és buszmegálló is rendkívül közel helyezkedik el.

Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal és sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK, CSOK hitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). M277265

hirdetés
© 2018