79 000 000 Ft
1,5 M Ft/m2
79 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó lakás
Szentendre, cím nincs megadva

53  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szentendrén, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 53 m2-es, tetőtéri lakás 2023. I. félévi átadással otthonkeresők és befektetők számára eladó!

Az ingatlan 906 m2-es telken helyezkedik el, 3 lakásos épületben, mely két utcára nyílik . Az építkezés fázisai teljes körűen dokumentáltak. Az ingatlan legkorszerűbb modern anyagokból készül. A jelenlegi energetikai elvárásoknak , teljes mértékben megfelel.
A napelem rendszer, közel önfenntarthatóvá teszi az épületet. Null szaldós szerződéssel az EON felé.
Gépjármű elektromos töltőegység kiépítésére is sor kerül. A, lakóegységekhez 6 gépjármű parkolására lesz lehetőség. Terasz 7.3 nm területű keleti tájolású , benapozott.
Minden lakás egyedi mérőkkel, és társasházi albetétesítés folyamatban van.
Egyedi igényeket is figyelembe véve történhet az ingatlan befejezése. Referencia házak megtekinthetőek.
Új építésű lakás 3 lakásos épületben + üzlethelyiség a földszinten.

Megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges.
Várom megtisztelő hívását!
M222269
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel, babaváró hitel, valamint maximum 6 millió forintos lakásfelújítási hitel, melynek akár az 50%-át az állam finanszírozza. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018