93 053 600 Ft
1 M Ft/m2
93,1 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 4 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű

91  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Éljen a BELVÁROS KÖZELÉBEN, mégis KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN!

18 lakásból álló, ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasházban lehet Öné, ez a 91 nm-es, 2.emeleti, Nappali+3 szobás PENTHOUSE lakás!

A háromszintes lakóépület fiatalos, letisztult, MODERN megjelenésű. Belső udvara fákkal, cserjékkel parkosított, a lakások, teraszok erre nézően vannak tájolva.
Az első szinten a kisebb-, felfelé haladva pedig a nagyobb lakások kaptak helyet. A földszinten és az első emeleten 8-8 lakás, a második emeleten pedig 2 penthouse lakás került kialakításra.

A parkolást 14 fedett ( 4 garázsblokk), valamint 14 nyílt PARKOLÓHELY biztosítja az itt élők számára. A parkolóhelyek ára 1.750.000 Ft/db.

TÁROLÓ (2,54 m2) vásárlására is van lehetőség, 680.000 Ft-os darabáron!

Az alapárban foglalt teraszokon kívül a lakáshoz külön megvásárolható egy 40,36 nm nagyságú fedetlen terasz, ennek ára 2.700.000 Ft!

A konyhabútort a vételár NEM tartalmazza!

BURKOLATOK, SZANITEREK
Az előtér és a vizes helyiségek csúszásmentes kerámia burkolattal, a fürdő csempeburkolattal, a nappali- étkező és szobák laminált parkettával fedettek.A szaniterek I. osztályú, fehér színű berendezési tárgyak, keverőszelepes, karos csaptelepekkel. A fürdőkben akril kád/zuhany, WC csésze, fehér porcelán mosdókagyló kerül beépítésre.

NYÍLÁSZÁRÓK
A külső nyílászárók korszerű műanyag ablakok és erkélyajtók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel.6 légkamrás profilrendszer, acél merevítéssel, ROTO NT bukó-nyíló vasalat, résszellőző funkcióval.A homlokzati nyílászárókhoz redőnytok tartozik, elektromos redőny előkészítéssel. A lakások bejárati ajtói több ponton záródó, prémium minőségű biztonsági ajtók. A belső ajtók utólag beépíthető, dekorfóliázott MDFlapos-MDF tokos kivitelűek. A lakások 1. kategóriás fehér diszperzit festésűek.

GÉPÉSZET
Fűtésrendszer:
Az épületben radiátoros és-/vagy padlófűtés kerül beépítésre, a Beruházóval való előzetes egyeztetés alapján.
Vízellátás, használati melegvíz: A vízbekötés a földszinten lép az épületbe, a két kazánházba.Ide kerültek elhelyezésre a hálózat védelmének érdekében a mechanikus visszamosható szűrők és vízlágyító berendezések. A vízhálózat alsó elosztású, a gépészeti helyiségekből, gépészeti aknákon keresztül jut el a lakásokig. Minden lakás külön vízmérő egységet kap. A hidegvíz vezeték párakondenzáció elleni szigeteléssel van ellátva.Az épület használati melegvíz igényét 1-1 db indirekt fűtésű 1000 L-es használati melegvíz tároló biztosítja, melyek a gépészeti helyiségekben kaptak helyet. A melegvíz termeléshez szükséges energiát 1-1 db kondenzációs kazán állítja elő.
Hűtés:Minden lakásban, a nappali-étkező helyiségekben, KLÍMA beépítési helyének előkészítése kerül kialakításra.

VILLAMOS HÁLÓZAT
A lakásokban 1x32A elektromos áram kerül kiépítésre az alapárban. Aljzatok kerülnek a wc kivételével az összes helyiségbe. Az előtérbe úgynevezett takarító dugaljat helyeznek el. A dugaszoló aljzatok áramköreit 30 mA érzékenységű fedővédelemmel látják el.A lakásokban minden szobában egy TV csatlakozási lehetőség van.
Külső világítási hálózat: A bejárati ajtó fölé kültéri-, a lakások erkélyeire, teraszaira kültéri,védett kivitelű lámpatesteket kerülnek. Az épület mögött található parkolók számára térvilágítás kerül kiépítésre alkonykapcsolós megoldással.
Kaputelefon hálózat: Az utcafronti homlokzaton, a személybejáratnál elhelyezett kültéri kaputelefontól kerül kiépítésre a kaputelefon hálózat, a lakásokban elhelyezett belső kaputelefonig. A kaputelefon beltéri egysége a lakások előtereiben kerül elhelyezésre.

ALKALMAZOTT SZERKEZETEK
Alapozás: Kútalap-vasbeton-lemez.
Külső kitöltő falazat: Porotherm 30 K falazóelem,10 cm hőszigeteléssel ellátva.
Lakás elválasztó falak: LEIER AKU 25/30 hanggátló
Pillérek: Monolit vasbeton pillér.
Födém: Monolit vasbeton födém 20 cm.
Lépcső: Kétkarú monolit vasbeton lépcsők,kerámia burkolattal.
Külső homlokzati burkolatok: Az épület teljes homlokzatfelületén 10 cm vastag homlokzati vakolatrendszert alkalmaztak. A közös helyiségekre fagyálló, magas kopásállóságú lapburkolatot tettek, az erkélyekre, teraszokra fagyálló kerámia burkolat került.

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület emelet: 2.
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018