38 500 000 Ft
700 E Ft/m2
38,5 M Ft
700 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Székesfehérvár, 55 négyzetméteres

55  m2 alapterület
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

SZÉKESFEHÉRVÁRON, a Balatoni úti téglaházakban ELADÓ egy 3.emeleti, 53 nm, 2 szobás, erkélyes, TELJESEN FELÚJÍTOTT, ÁTVEZETÉKEZETT, klímás lakás.
I.Á.: 38,5 M Ft             tel.:
LAKÁSRÓL:
A lakás minden szeglete frissen felújított - a fürdőszobát kivéve - még senki nem lakott benne. Nemcsak a belső terek kaptak új burkolatot, de a falban menő víz- és villanyvezetékek is ki lettek cserélve.
A külső nyílászárók 3 rétegű hőszigeteltek, szúnyoghálóval és redőnnyel. A bejárati ajtó hőszigetelt, biztonsági ajtó.
A szobákba hűtő-fűtő klímák kerültek, a konyha teljesen gépesített - beépített főzőlap, sütő, mosogatógép, szagelszívó - beépített szekrény több helyen is. A lakás elosztása nagyon kellemes, 2 nagy méretű - 15,18 nm - szoba, a nagyobbikból nyílik az erkély. Tágas az előszoba és még egy kis kamra is van. A wc külön található a fürdőszobától.
A jelenlegi tulajdonos a mai ízlésnek megfelelő hideg-meleg burkolatokat választott, a beépített gépek is energiatakarékosak.
KÖRNYEZET:
Központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy bárhová gyalogosan is eljussunk. Minden típusú bevásárló egység, iskolák, óvodák , bank, edzőterem...minden egy percre. A környéken fizetős a parkolás, de éves bérlettel fillérekbe kerül és mindig van hely. 
Kis létszámú, kellemes lakókörnyezet, csendes lépcsőház. A lakáshoz tartozik egy önálló - 2 nm - tároló is. 
KINEK AJÁNLOM:
A lakás lift nélküli házban található, így a 3. emelet inkább a fiatalabb korosztály számára alkalmas. Fiatal pár vagy kisgyermekes családnak tökéletes választás. Azonnal költözhető, nem kell mesteremberekkel sem vesződni. Tehermentes. 
I.Á.: 38,5 M Ft             tel.:

hirdetés
© 2018