69 900 000 Ft
713,3 E Ft/m2
69,9 M Ft
713,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Szeged lakás eladó, Osztrovszky utca, 3 szobás

98  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nagyon jó állapotú, 98 m2-es, nappali és 2 szobás társasházi lakás vált eladóvá a Belvárosban, az Osztrovszky utca elején, a híres Z. Nagy Cukrászdától pár lépésre.

A lakás a nagyon jól karbantartott, gyönyörű belső udvarral és kedves, családias lakóközösséggel rendelkező társasház 3. emeletén helyezkedik el, a szinten ezen kívül még egy lakás van. Az épületben lift nincs.

Az ingatlannak a terasza a nagyon csendes belső udvarra néz, egyben csodálatos kilátás tárul elénk róla a Szegedi Dóm két tornyára is. A lakásra jellemzőek a nagy terek, úgy, mint a kényelem és a helyiségek remek elosztása is. A nappali, étkező, konyha egy légtérben kaptak helyet. A nappaliból nyílik egy másik tágas szoba. Mindkét szobából kiléphetünk a teraszra. A 3. szoba már az Osztrovszky utcára néz és az előszobából nyílik. A konyhából nyílik még egy mély, polcokkal felszerelt, bőven elég pakolófelületet biztosító, kézreálló kamra. A méretes fürdőszobában helyet kapott egy kád és egy tusoló is. A Wc külön helyiségben található.

Minden helyiség egyedi, ízléses hidegburkolatot kapott, nyílászáróik fából készültek, villanyvezetékei pedig rézből. Az ingatlanban padlófűtés (gázcirkó), ezzel együtt 2 klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

Igény esetén a hálószobában található csodaszép antik bútorok a vételár részét képezik.
A társasház belső udvarán lévő autóbeállók egyike a lakáshoz tartozik, a lakással együtt forgalomképes, melynek vételára a lakás árán felül 5.1 M Ft.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonossal rendelkezik.
Mind befektetésnek, mind saját célra kiváló választás lesz.

hirdetés
© 2018