41 900 000 Ft
761,8 E Ft/m2
41,9 M Ft
761,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Szeged a Kukorica utcában

55  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szeged frekventált részén, Rókuson eladó egy igényesen felújított, jól karbantartott lakás. 
A lakás két szoba hall-os 55m2 klímával felszerelt, plusz erkélyes. Az elmúlt 5 évben folyamatos felújításon esett át (villanyvezeték cseréje, gázsütő átalakítása villanysütőre, indukciós főzőlappal, festés, több esztétikai javítás, erkély burkolása és teljes felújítása). A falak belülről 15 cm-es plusz szigeteléssel rendelkeznek. A lakásban lévő bútorok igény szerint külön alku tárgyát képezik (a legtöbb még szinte új nemrég vásárolt). A lakáshoz tartozik egy tároló is.
Elhelyezkedése kitűnő, busz, troli és villamos megálló is található 200m-re a lakástól. A 0-24-es Tesco gyalog két perc alatt közelíthető meg, a közelben van még több vásárlási lehetőség is (Aldi, Lidl, Penny, a Szeged Pláza is 10 perc alatt elérhető gyalog). A lakás közelében, óvoda, iskola és gimnázium is található. A lakás elég természetközeli, minden ablakból nyírfákat lehet látni, a panel körül park, játszótér, szemben pedig egy teniszpálya helyezkedik el, és a Vértó is 500m-re található, ami a futni és kikapcsolódni vágyóknak tökéletes. A panel lakóközössége, segítőkész, kedves.
A lakás azonnal költözhető.
Ajánlom mindenkinek, aki a belvároshoz közel, de mégis szép zöld környezetben szeretne lakni. Egyetemistáknak, fiatal pároknak és szépkorúaknak is kitűnő választás.
A lakás magánszemélytől eladó, ügyvédi segítséget igény szerint tudunk biztosítani. Ingatlanosok kérem ne keressenek. 
Jöjjön el nézze meg, megéri.
A megtekintéshez időpont egyeztetése szükséges, keressen bizalommal. Tel.: (aug.7-14-ig külföldön tartózkodik) vagy (augusztus 15-29-ig külföldön tartózkodik) (Csere, beszámítás érdekel hasonlóan jó állapotú Kecskeméti lakásra vagy házra.) 

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018