49 900 000 Ft
1 M Ft/m2
49,9 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó lakás
Szeged lakás eladó, Hétvezér utca, 2 szobás

48  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kertkapcsolatos, újabb építésű lakás autóbeállóval együtt! Szegeden, Rókus városrészben, a belvároshoz közel, egy modern, fiatalos kialakítású, 10-12 éves, 3 szintes társasházban található ez a 48,5 m2-es lakás. Amerikai-konyhás nappalival és 1 hálószobával rendelkezik, valamint egy 20 m2-es, kizárólagos használatú kertrésszel. Az udvari autóbeálló az ár részét képezi.

A lakás jelenlegi elrendezése tágas amerikai konyhás nappalit, belső udvari nagyméretű terasszal, egy hálószobát, egy fürdőszobát WC-vel, valamint előszobát foglal magában. Jó elosztása miatt kényelmes lakhatást biztosít, és földszinti elhelyezkedése még inkább megkönnyíti az idősebbek és fiatal családok életét.

Az ingatlan jelenleg albérlők lakják, akik szívesen maradnának, így befektetési célú vásárlók számára is vonzó lehet. A vételár tartalmazza az udvari autóbeállót, a teljes bútorzatot és a gépesített konyhát. A lakás rendkívül alacsony rezsi költségekkel rendelkezik.

A belváros gyalogosan mindössze 10 perc sétával elérhető, az épület előtt ingyenes a parkolás. Az 1-es és 2-es villamos megállója két perc sétára található, továbbá üzletek, piac, patika, játszótér mind mind 10-12 percen belül gyalogosan elérhetőek.

Ha szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, keressen bizalommal! Teljes körű ügyintézést és ingyenes tanácsadást biztosítunk az Ön kényelméért.

hirdetés
© 2018