45 000 000 Ft
652,2 E Ft/m2
45 M Ft
652,2 E Ft/m2
+36 30 695 8359
Referens Marika Ingatlan - és Hiteliroda

Eladó lakás
Eladó, Szeged, 3 szobás

69  m2 alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szeged, Makkosházán a Lomnici utcában eladó egy 69 nm-es, 2-ik emeleti panelprogramos lakás. A lakás 3 külön bejáratú szobából, egy előszobából, egy wc-ből, egy fürdőszobából, egy konyhából és egy kamrából áll. A nappaliból kijutunk egy tágas erkélyre, mely zöldövezetre néz.
A legnagyobb szoba laminált burkolattal ellátott, a másik két szoba szőnyegpadlós. Az ingatlan fűtése távfűtésű, a nyári melegekben igény szerint a felszerelt új klímával hűteni lehet. A radiátorok 2 éve lettek lecserélve, így a fűtésen is látható a változás csökkenés. A beltéri ajtók közül a többség ki lett cserélve, illetve a bejárati ajtó is cserélve lett. A panelprogramnak és a műanyag nyílászáróknak köszönhetően a melegvíz fűtéssel együtt átlagosan 13.000 Ft/hó-ra jön ki. A közös költség 10.230 Ft.
Ideális nagyobb családosoknak, hiszen jó az elrendezése az ingatlannak. A környéken 3 nagyobb bevásárlóközpont is található, több iskola, óvoda, játszótér, gyógyszertár és orvosi rendelő.
Tömegközlekedés (troli, villamos, busz) pár perc sétával elérhető.
Csok pluszra alkalmas az ingatlan! A teljes vételi folyamat során, ( megtekintés, adásvételi szerződéskötés, hitelügyintézés, birtokbaadás) számíthat rám. Személyre szabott pénzügyi konstrukciókkal állok ügyfeleim rendelkezésére, hiteligénylésben, valamint CSOK+ ügyintézésben.
Kisebb, 2 szobás lakás beszámítható 2-ik emeletig, értékegyeztetéssel Szegeden.

hirdetés
© 2018