46 200 000 Ft
1,1 M Ft/m2
46,2 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Sopron, 2 szobás

44  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168915 hivatkozási számú soproni társasházi lakás. Sopronban a Besenyő lakóparkban eladó egy első emeleti 44 nm-es lakás, akár teljes bútorzattal.

A lakás újszerű állapotban van , teljes felújításon esett át 2022-ben. A három emeletes társasház zöldövezetben épült, lokációját tekintve kiemelkedő Sopronban.

Fa nyílászárók és beltéri ajtók kerültek a lakásba ,és a konyha is teljesen újszerű állapotú . A nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálókkal szereltek.

A bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági ajtó. A társasház 1 éve kapott egy külső homlokzati szigetelést is.

A határ az elkerülőn 10 perc alatt megközelíthető.

Az ingatlan per és tehermentes.

Várom megtisztelő hívását. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168915Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018