48 000 000 Ft
533,3 E Ft/m2
48 M Ft
533,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Sopron, 90 négyzetméteres

90  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Fedezd fel a potenciált a soproni történelmi belváros szívében!
Jolly Joker a vállalkozóknak!
Itt a lehetőség, hogy saját álmait valósítsd meg, ebben az átalakítás alatt álló lakásban, ami Sopron belvárosában található. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy lakjon, befektesen és fejleszthesse saját vállalkozását Sopron történelmi belvárosában!
Kivételes lokáció: Ez a 90 m2-es, 1. emeleti lakás Sopron szívében található, közel mindenhez, amire csak szükséged lehet. A város pezsgő életének középpontjában van, mindössze egy lépésre az üzletektől, éttermektől, kávézóktól, gyógyszertártól, bankoktól és iskoláktól.
Átalakítási potenciál: A lakás jelenlegi készültségi foka kb. 60%, így lehetőség van arra, hogy a saját elképzeléseid szerint alakítsd át. 2 szobás + étkezős kialakítására tervezett, udvari lakás, multifunkcionális jellege miatt akár más üzleti vállalkozói funkcióra is alkalmas lehet, a lakáson túl, iroda, üzlet, illetve szálláshely, vagy mindkettő egyben.
Grátiszként, a padlástér beépítési adottságokkal rendelkezik (kb.80-100 m2), további lehetőségeket kínálva.
Infrastruktúra: A lakásban külön wc és fürdőszoba található, ahol a padozat és a fűtésrendszer igényeid szerint alakítható. Tárolóval is rendelkezik, a parkolás az utcán térítésmentesen is megoldható. Minden, amire szükséged lehet, a közelben megtalálható, beleértve a buszmegállókat, vasúti és buszpályaudvart. Lépj be a soproni belváros pezsgő világába már ma!
Ár: Az ingatlan sokoldalúságát tetézi hogy az ár rugalmas az Ön elképzeléséhez is igazodik.
Szánjon rá pár percet, - ha Ön egy jó üzlet ember - tekintse meg és tegyen egy korrekt ajánlatot!
Hisz, egy ingatlan mindig annyit ér, amennyiért megveszik!
Az ingatlan eladás nem ingatlanközvetítőn keresztül, hanem magánértékesítéssel történik.

hirdetés
© 2018