71 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
71 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Siófok, 3 szobás

44  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Lakhatás és nyaralás egyben Siófokon!

Élvezze a Balaton közelségét ebben a modern, 2 szobás, okos otthonban, amely tökéletes választás családi otthonnak vagy befektetésnek! A lakás tágas nappalival és amerikai konyhával rendelkezik, ideális helyszínt biztosítva a családi élethez. A 20 nm-es terasz és a kertkapcsolat révén könnyedén elérhető a közös használatú medence, ahol felfrissülhet a nyári napokon.

A Balaton mindössze 900 méterre van, a város központja pedig autóval 4 perc, a buszmegálló csupán 3 perc sétára található.
A lakást nem adták át, szinte új, csak nyaraltak benne. Minden nagyon szépen kivitelezett és ízléses, minőségi. 2 szoba van mind a kettőben dupla ágy és süllyesztett ide készített szekrény, ami benne van az árban ha NINCS alku. A konyha benne van az árban kivéve a hűtőszekrény. A szegelszívó nagy teljesítményű. Infrás padlófűtés van, mindenhol van szál, a padló meleg érzetet ad ha be van kapcsolva. Termosztáttal szabályozható és wifin keresztül is elérhető. Adott még egy hűtő-fűtő klíma mely párásít és párátlanít is és wifivel távolról is vezérlehető. A bojler okos bojler, jelzi a zuhanyzásra kész vizet, alkalmazkodik a szokásokhoz kb. 45 naponta legionella ( baktérium) ellen lefuttat egy programot és fertőtleníti a vizet magától . A lakás 95%-ban napelemmel működik (12 db a tetőn) és adott egy 10kW-os akkumulátor. Hibrid szigetüzem. A terasz 20nm, feszültségmentesített dilattelizált 2 cm-es kőporcelánnal van burkolva.



Rövidtávú kiadás is engedélyezett, így befektetési célra is ideális választás.
M285752
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018