26 000 000 Ft
472,7 E Ft/m2
26 M Ft
472,7 E Ft/m2

Eladó lakás
Sárbogárd eladó lakás

55  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó lakás Sárbogárdon

Eladó lakás Sárbogárd központi részén, egy csendes környéken fekvő 4 szintes panel épület 2.emeletén. Az 55 négyzetméteres lakás gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, így télen is kellemes meleg várja a lakóit. Az ingatlantípusa panel lakás, melynek ára megfizethető. Ideális választás lehet első lakás vásárlóknak vagy befektetőknek egyaránt.

A lakás laminált padlóval és műanyag nyílászárókkal van ellátva, ami nem csupán modern megjelenést kölcsönöz a lakásnak, de hőszigetelési szempontból is előnyös. A nyílászárókon redőny is található, garantálva ezzel a nyári napokon is a hűvös, kellemes benti klímát. A parkolás megoldott a ház előtti területen, így a lakók kényelmesen, biztonságosan parkolhatják autóikat. A lakáshoz tartozik még egy pince is.

Sárbogárd városa több szempontból is vonzó. Kiváló elhelyezkedése és közlekedése miatt könnyedén megközelíthető a környező nagyvárosokból, valamint Budapesttől is csupán egy órányira található. A központi elhelyezkedés ellenére csendes, nyugodt környezetet biztosít lakóinak. A városban megtalálhatók különböző oktatási és egészségügyi intézmények, bevásárlóközpontok, így minden generáció számára ideális otthonául szolgálhat.

Ha egy kellemes, nyugodt helyen szeretne élni, miközben minden szükséges szolgáltatás a közelben van, ne keressen tovább, Sárbogárd és ez a lakás minden igényt kielégíthet.

Teljes hitel ügyintézést vállalunk díjmentesen.

hirdetés
© 2018