88 000 000 Ft
967 E Ft/m2
88 M Ft
967 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Perbál, 3+3 szobás

91  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

LAKÓPARKI 6 SZOBÁS 2 TERASZOS LAKÁS
A Kisperbál lakóparkban eladó egy praktikusan kialakított, hangulatos, kétszintes lakás. A Hámory Judit és Maros Tamás által tervezett lakódombos sorházas ingatlant 2008-ban építették be és újították fel teljeskörűen. Mivel egy dombon helyezkedik el, így a bejárat a zárt és fedett gépkocsibeállón keresztül már az első emeletre visz. Itt található a konyha-étkező rész, a hatalmas, világos nappali, és az ebből nyíló - belső kertre néző - terasz.  A 2. emeleten 3 szoba, fürdő és WC, a galérián pedig egy félszoba található. A földszintre egy másik lépcső vezet le a nappaliból, itt egy nagyobb, szintén világos szobát alakítottak ki, fürdőt WC-vel, terasszal. Itt helyezkedik el a tárolóhelyiség is a gépészettel együtt. 2023 nyarán cserélték ki a kazánt, burkolták a teraszt újra és szigetelték a földszinti tárolóhelyiséggel együtt. A tulajdoni lap szerint 91 m2, de a 2008-as bővítéssel és beépítéssel nettó 170 m2 lakótér jött létre. Ekkor újították fel az elektromos és vízvezetékhálózatot, a fűtést, a burkolatokat, valamint mindenhova szigetelt, korszerű nyílászárók kerültek. Csendes, napfényes lakás, amelynek a környezete is hangulatos, rendezett, sok-sok fával és növénnyel.

Ideális  többgyermekes családoknak, akik békés, családias, falusias környezetben, de mégis Budapesthez közel szeretnének élni. Perbál rendezett, szép falu, a Zsámbéki-medence északkeleti részén a Pilis lábánál helyezkedik el; így a természetközeli, nyugodt életet kedvelőknek tökéletes választás. A településen az elmúlt pár évben komoly infrastrukturális fejlesztések történtek: iskola, óvoda, egészségház (most épül a bölcsőde) található itt, valamint egy termelői piac is a környéken élőknek.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, nyugodtan hívjon a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
M260809

hirdetés
© 2018