75 000 000 Ft
765,3 E Ft/m2
75 M Ft
765,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Pécs, 98 négyzetméteres

98  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kedves érdeklődő!

Egy igazi gyöngyszemet kínálunk eladásra Baranya vármegye egyik legkedveltebb városrészében, Pécsen, az Egyetemvárosban. Az ingatlanunk a Radnics utcában található, ahol a csendes, nyugodt környezet garantált.

Az ingatlanunk egy 98.96 nm alapterületű lakás, melynek 4 szobája és 1 fürdőszobája van. Az ingatlan állapota jó, így azonnal költözhető. Az ingatlan fűtése gázkazánnal történik, melynek köszönhetően a hideg téli napokon sem kell aggódnia a meleg hiánya miatt. A klímának köszönhetően pedig a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ingatlanhoz tartozik egy 16.88 nm-es erkély is, melyről csodálatos panoráma tárul elénk. Akár befektetési célra is kiváló választás lehet.

Az ingatlan környéke is kiváló adottságokkal rendelkezik. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autó nélkül is könnyen elérhető. A környéken megtalálhatóak a fontosabb bevásárlási lehetőségek, valamint kiváló éttermek és kávézók is. Az ingatlan környéke biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azoknak, akik a város zajától szeretnének távol lenni.

Ha bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértői vagyunk az ingatlanpiacnak. Várjuk érdeklődését!

hirdetés
© 2018