54 990 000 Ft
886,9 E Ft/m2
55 M Ft
886,9 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Pécs, 62 négyzetméteres

62  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécsi belvárosban, a történelmi Mattyasovszky házban elhelyezkedő, 62 négyzetméteres, egyedülálló hangulatú polgári lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan kiemelkedő eredményekkel működik rövidtávú szálláshelyként Vintage Apartment néven, már 2019 óta. (Az átlagos értékelés a szállásfoglalási platformokon 9,6 vagy annál magasabb, és a közeli versenytársakhoz képest jelentősen magasabb foglaltságot produkál, immár 6. éve.)

Főbb jellemzők:

- Kiváló rezsi: Még a leg-hidegebb hónapokban is a fűtésszámla csupán 11 000 Ft-ot tesz ki.
- Modern fűtésrendszer: 2020-ban teljes körű fűtéskorszerűsítés történt, amely egyedülálló módon egy új, Wi-Fi-vezérelhető és monitorozható kondenzációs Westen gázkazánt helyezett el a régi parapetes gázkonvektorok helyett.
- Kényelem minden évszakban: A vastag falaknak köszönhetően ritkán van szükség a két Midea hűtő-fűtő klímára.
- Hangszigetelés: 2022-ben a Marshall ablakok beépítésével tovább növelték az apartman kényelmét.
- Kiváló kapacitás: 2 hálószobás elrendezésének köszönhetően jelenleg akár 4+2 fő is kényelmesen elfér. (2 franciaágy és egy egyedi gyártású, nyitható kanapé áll rendelkezésre.)
- Azonnal beköltözhető: Az apartman teljes berendezéssel és technikai háttérrel kerül értékesítésre, így új tulajdonosa azonnal kihasználhatja a lehetőségeket.
- Üzleti lehetőség: A takarítástól a számlázásig mindent sajátkezűleg végeztünk, de mostanra az élet és más szálláshelyünk igényei miatt szükségünk van a tőkére, ezért döntöttünk az eladás mellett. További energiabefektetéssel és marketingstratégiákkal akár még 30%-al növelhető a bevétel, kiváló befektetési lehetőség.

Az ingatlan teljesen terhementes, jelenleg is üzemel, és a Kisfaludy pályázat üzemeltetési kötelezettsége áprilisban jár le.

Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018