85 000 000 Ft
732,8 E Ft/m2
85 M Ft
732,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Pécsi eladó lakás, 2+1 szobás, 116 négyzetméteres

116  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécs belvárosában az időtlen kifinomult elegancia, beözönlő fényár, óriási terek, nagy belmagasság jegyében kínálok Önnek egy nagypolgári saroklakást.
Igen, bizony ma is nagy a presztízsérteke annak, ha valaki egy belvárosi nagypolgári otthon tulajdonosa lehet.
Ezek azok a lakások melyek esetében remekül megfér egymás mellett a régi és az új, a megjelenés egyszerre lehet antik és modern, a lakás adottságait érintetlenül hagyva akár a mai kortárs lakberendezési jegyeket is becsempészheti új tulajdonosa az otthonába.

A lakás, amit kínálok 2. emeleti 116 m2 alapterületű, 3 szobával rendelkezik. Ebből 2 nagy (25m2 felett) és egy kisebb alapterületű (16m2) - ez kisebb és az egyik nagyobb szoba a lakás eredeti elrendezését megtartva egymásba nyílóak.
A konyha az étkezővel egy helyiség, a konyhához tartozik egy kamra. A fürdőszoba mérete lehetővé tette, így helyet kapott benne egy sarokkád és egy önálló zuhanyzó is. A fürdőszobában és egy külön helyiségben is található wc.

A fűtés és melegvíz ellátás új nagy teljesítményű kombi gázkazánnal működik, ezen kívül a lakás klímával felszerelt.

Az ingatlannak van egy nagy méretű, belső udvarra néző terasza, és van egy pazar sarok erkélye, mely a Király utcára néz.

A ház maga műemlék védelem alatt áll az esetleges felújítás során (pl.: nyílászárók cseréje) ennek szabályait figyelembe kell venni.

Ha elegáns, belvárosi környezetben képzeli el új életét ne keressen tovább.

hirdetés
© 2018