85 000 000 Ft
732,8 E Ft/m2
85 M Ft
732,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Pécs lakás eladó, 2+1 szobás

116  m2 alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécs belvárosában az időtlen kifinomult elegancia, beözönlő fényár, óriási terek, nagy belmagasság jegyében kínálok Önnek egy nagypolgári saroklakást.

Ezek azok a lakások melyek esetében remekül megfér egymás mellett a régi és az új, a megjelenés egyszerre lehet antik és modern, a lakás adottságait érintetlenül hagyva akár a mai kortárs lakberendezési jegyeket is becsempészheti új tulajdonosa az otthonába.

A lakás 2. emeleti, 116 m2 alapterületű, 3 szobával rendelkezik. Ebből 2 nagy (25m2 felett) és egy kisebb alapterületű (16m2) - ez kisebb és az egyik nagyobb szoba jelenleg egymásba nyílóak.
A konyha az étkezővel egy helyiség, a konyhához tartozik egy kamra. A fürdőszoba mérete lehetővé tette, így helyet kapott benne egy sarokkád és egy önálló zuhanyzó is. A fürdőszobában és egy külön helyiségben is található wc.

A fűtés és melegvíz ellátás új, nagy teljesítményű kombi gázkazánnal működik, ezen kívül a lakás klímával felszerelt.

Az ingatlannak van egy nagy méretű, belső udvarra néző terasza, és van egy pazar sarok erkélye, mely a Király utcára néz.

A ház maga műemlék védelem alatt áll az esetleges felújítás során (pl.: nyílászárók cseréje) ennek szabályait figyelembe kell venni.

Ha elegáns, belvárosi környezetben képzeli el új életét, hívjon, tekintse meg az ingatlant és tegyen egy ajánlatot!

hirdetés
© 2018