85 400 000 Ft
700 E Ft/m2
85,4 M Ft
700 E Ft/m2

Eladó lakás
Pápa új építésű, 3 szobás

122  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pápa Belvárosában, Egyedi Kivitelezésű Új Építésű Ingatlanok eladók

Örömmel mutatjuk be Önnek ezt az exkluzív kínálatot, amely Pápa belvárosában található. Az itt található két új építésű, modern lakás a Gyurácz Ferenc utcában található, és kulcsrakész állapotban várja az új tulajdonosokat.

Az ingatlanok kivételes kialakításúak, és különböző méretűek, mindegyikük a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az utcáról egy kaputelefonnal vezérelhető kapun keresztül lehet megközelíteni a lakásokat, és mindkét egység kiválóan elkülönül egymástól.

Az épület 30-as porotherm falazattal épült, stabil alapokkal és jól megtervezett szigeteléssel. A nyílászárók hő- és hangszigeteltek, 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek, és a komfort érdekében klímatizáltak. A fűtést gázkazánok biztosítják, padlófűtésen keresztül történik a hőleadás. A falak 15 cm vastag polisztirol hőszigeteléssel rendelkeznek, így az energiahatékonyság kiemelkedő.

A hirdetésben szereplő lakás a ház emeletén helyezkedik el lakóterülete 123 m2, melyet 33 m2 -es terasz egészít ki.

Az ingatlanok elhelyezkedése kiemelkedő, könnyen megközelíthetőek. Pápa belvárosában találhatók, így a város kulturális és szórakozási lehetőségei egy karnyújtásnyira vannak.

Ez a páratlan ingatlan egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik igényes otthont szeretnének maguknak. A készültség 80%-os, így Ön saját ízlése alapján alakíthatja ki a belső designját.

Kérjük, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt az exkluzív lehetőséget, és segíthessek Önnek a tökéletes otthon megtalálásában!

hirdetés
© 2018