74 900 000 Ft
629,4 E Ft/m2
74,9 M Ft
629,4 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, 3 szobás

119  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Igényes három hálószobás otthont keres kedvelt helyen minimális rezsiköltséggel?

Eladó ez az egyedülálló, luxuslakás a Mosonmagyaróváron. A város legkedveltebb részén, közel a központhoz várja új tulajdonosát ez a 119 nm-es, igényes életstílusra tervezett otthon. A progresszív, extravagáns lakás 2014-ben készült el, majd napelem is került az ingatlanra, mely energiát termel, ezáltal a rezsiköltsége kiemelkedően jónak mondható!

A családi házak minden előnyével rendelkezik, hiszen a 119 nm alapterületen kívül 21 nm-es panorámás terasz és 120 nm elkerített kertrész tartozik az ingatlanhoz. (lehetőség van nagyméretű garázs és még telekterület vásárlására is amennyiben nagyobbat szeretne.)

Az optimális alapterület-kihasználással három különálló hálószoba és egy amerikai konyhás nappali került kialakításra. Az otthon kényelmét egy kádas és zuhanyzós fürdőszoba és két WC, valamint egy tágas előszoba biztosítja.

Komfortérzés és biztonság! Klíma, riasztó és kamerarendszer, elektromos redőnyök és alapból két gépkocsibeálló!

Fűtés: Gázkazán

Ez az otthon tökéletes választás a minőségi életstílust kedvelőknek, akik csak gyorsan szeretnének költözni, újítgatások nélkül. A lakás világos, a terasz kellemes perceket szerezhet, az udvar pedig barátságos és könnyen gondozható. Ha tehát luxus lakásra vágyik, nincs mese, hívjon most! A lakás jogilag is kifogástalanul rendben van albetétes per és tehermentes és kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

hirdetés
© 2018