46 900 000 Ft
732,8 E Ft/m2
46,9 M Ft
732,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó új építésű lakás

64  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Új építésű környezetben, hamarosan átadásra kerülő lakások a Centrál-Ingatlan kínálatában.

 

Hőszivattyús padlófűtés és meleg víz ellátás + fan-coil hűtés!!!

A lakások fűtés-kész készültségi szinttel és sok extrával lesznek átadva. Igény esetén a teljes befejezésben is tudnak segítséget nyújtani.

 

Extrák amit a vételár tartalmaz:

-Fan-coil hűtés minden lakásban.

-Redőny a külső nyílászárókon.

-Glettelt és festett falak a lakáson belül.

-Társasház bekerítve, földszinti lakásokhoz saját bekerített kert.

-Tároló vagy tároló építési lehetőség a lakásokhoz.

-Parkosított, füvesített közös terület.

Az óvári városrész jól megközelíthető részén, családi házas és társasházi vegyes környezetben újonnan épülő társasházban lakások eladók. A kialakítás illeszkedik a környezethez. Itt egy 10 lakásos épület készül. A lakások pár percre vannak nagyobb bevásárlási lehetőségektől, mégis csendes, forgalomtól mentes környezetben.

A hamarosan átadásra kerülő épületben jelenleg még 3 lakás van szabadon.

Az épület hőszivattyús fűtés-hűtés és meleg víz rendszerrel épül! Rezsiköltsége rendkívül alacsony lesz.

A lakásokra igénybe vehető a kedvezményes CSOK, CSOK Hitel! Energetikai besorolása bőséggel megfelel a követelményeknek.

 

A 102-es, 3 szobás lakás jellemzői:

- A 102-es számú 1. emeleti, 3 szobás lakás hasznos alapterület 63.8 m2. A lakás nettó lakóterülete .60.8 m2, + 6.01 m2 erkély.

- A lakás helyiségei: nappali-konyha, 2db hálószoba, fürdőszoba, önálló wc, előszoba helyiségek és erkély.

 

- Lokáció tekintetében kiemelt helyen épülnek az otthonok. Könnyen elérhetőek a bevásárlási lehetőségek. Autópálya is pár percen belül elérhető. Közelben iskola, óvoda is van.

- Minden lakáshoz erkély vagy terasz tartozik. A földszinti lakásokhoz saját használatú kert tartozik. A kert árát a feltüntetett ár tartalmazza.

- A lakóparkba 1-2 emeletes (2-3 szintes) épületek készülnek. Az autóparkolók zöme a lakásoktól pár lépésre kerülnek kialakításra, ezzel is növelve a lakások csendességét. Lakásonként 1db parkoló készül.

- A társasházat profi társasházkezelő cég üzemelteti a jövőben, gondoskodva a takarításról, karbantartásról.

A lakások átadása emeltszintű, fűtés-készen történik a feltüntetett extrákkal együtt. Így mindenki a saját ízlése szerint tudja kialakítani a belső felületeket.

A homlokzat 15cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkolt, felületén szilikonos vakolattal, a tetőteraszok hegesztett műanyag szigeteléssel lesznek ellátva. A lakások között és a lakások lépcsőház felőli falainál speciális hanggátló fal készül + az aljzatokba 5-7 cm-es lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőnyt kap, ezt a vételár tartalmazza.

Fűtés, meleg-víz ellátás modern, nagy teljesítményű, levegő-vizes hőszivattyú rendszer biztosítja az épületben, lakásonként egyedi méréssel és teljes szabályozhatósággal. A padlófűtés rendszer minden igényt kielégít, minden lakás padlófűtéssel szerelt.

A lakásokban a hőszivattyú segítségével hűtésre is van lehetőség, a feltüntetett vételár tartalmazza a a hűtésre szolgáló fan-coil beltéri egységet.

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia.

A lakások belső átadása akár már 2023 év végén is lehetséges, a teljes befejezés már akkor elkezdhető. A kis lakópark teljes körű (külső-belső) átadása 2024. I.-II. negyedévben várható időjárástól függően. A szabad lakásokról kérjük érdeklődjön a megadott elérhetőségeken. A feltüntetett ár a parkolók árát és közműfejlesztés díját nem tartalmazza.

EXTRA KEDVEZMÉNY:

A nálunk vásárlóknak a lakások befejezéséhez, bútorozásához egyedi kedvezményeket biztosítunk kiemelt partnereinknél!

 

Amennyiben az új építésű lakások valamelyike, vagy bármely a kínálatunkban található lakás felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Vásárolna és szükség lenne hitelre is? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

hirdetés
© 2018