65 000 000 Ft
833,3 E Ft/m2
65 M Ft
833,3 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár, 3+1 szobás

78  m2 alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Lenyűgöző helyen! Megbízható szerkezet! Kényelmes otthon!

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Egy könnyen megközelíthető, aranyat érő helyen található, Mosonmagyaróváron ez a figyelemfelkeltő, sorházi lakás. Ez egyedülállóan helyezkedik el a város szívében, de mégis nyugalmas, barátságos környezetben.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI
A remek állapotú, masszívan megépített kétszintes épület, szigetelt szerkezetével nem csak a kinti hideget tartja távol, de a fűtésszámlát is radikálisan csökkenti. A ház előtt az udvaron található parkolóhely is a lakáshoz tartozik, ez biztonságos és kényelmes parkolást tesz lehetővé.

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
Földszinten egy tágas nappali-konyha, mely könnyedén az otthon központjává válik, és innen nyílik a terasz, ami meghitt hangulatot teremthet és a kutyusnak is lehet saját kialakított helye. Az emeleten található három szoba tökéletes a családi élethez, míg a kádas fürdőszobában könnyedén elszigetelődhet a világtól egy pillanatra. Az ingatlan összesen 78 négyzetméter, ami egy család számára is elegendő teret biztosít.

4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK
A megbízható, gázcirkó fűtési rendszer nem csak a hidegekben nyújt meleg otthont, hanem hatékonyságával a költségeket is észrevehetően csökkenti.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Az ingatlan közelében található számos bolt, Mosonmagyaróvár legnagyobb bevásárlóközpontja karnyújtásnyira, iskolák és szabadidős tevékenységet kínáló helyek, hogy mindig szinte mindent elérhető közelségben találjunk.

hirdetés
© 2018