42 900 000 Ft
893,8 E Ft/m2
42,9 M Ft
893,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás

48  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvári Beach lakóparkban első emeleti nagy erkélyes lakás eladó!

Irányára:: 42.900.000 forint-

A fényképeken látható hangulatos, első emeleti lakás Mosonmagyaróváron található.

A szigetelt, 2009-ben épült, tégla építésű házban található ez a 48 négyzetméteres ingatlan 16 négyzetméteres terasszal. Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, kitűnő lehetőséget kínálva arra, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakítsa ki otthonát.

Ez a két szobás lakás egyedülálló beosztással rendelkezik. Az észak-keleti tájolású ablakok gondoskodnak a nap minden szakaszában a természetes fényről. A hozzátartozó erkély pedig csodálatos panorámát nyújt. A fűtést újonnan beépített gáz cirkó kazán biztosítja, amely gazdaságos és megbízható módon működik.

A közeljövőben várható felújításokat leszámítva, az ingatlan fenntartása nem igényel tetemes kiadásokat, amit a gáz cirkó fűtés és a jó hőszigetelés is támogat. A parkolás az utcán lehetséges, ami kényelmes és gyakorlati megoldást kínál a mindennapokhoz.

A társasház vízparti telekterületen helyezkedik el, amelyen kiépített sétány áll a lakók rendelkezésére. Mosonmagyaróvár belvárosa kiváló infrastruktúrával rendelkezik: bevásárlóközpontok, éttermek, oktatási intézmények és szállodák találhatóak a közelben. Nem utolsósorban pedig kihagyhatatlan a város termálfürdője és annak gyógyvizes medencéje sem. Az ingatlan ideális választás lehet mind azok számára, akik a nyüzsgő városközpont közelségét szeretnék élvezni, mindezt természetközeli, pihentető környezetben.

hirdetés
© 2018