48 500 000 Ft
881,8 E Ft/m2
48,5 M Ft
881,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 55 négyzetméteres

55  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvár belvárosának szívében, felújított otthon eladó!

Irányára:: 48.500.000 forint-

1. INGATLAN HELYSZÍNE
Eladó lakás várja új tulajdonosát Mosonmagyaróvár belvárosi részen. Az ingatlan központi helyen fekszik, a város dinamikus és karakteres szívében. Közlekedés szempontjából kiválóan megközelíthető, mindenhez közel van: üzletek, éttermek, kávézók csupán pár percnyi sétára találhatóak. A belváros hangulata garantálja, hogy otthon érezze magát mind a városban élő, mind a nyüzsgő központot kedvelő új tulajdonos.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az 1910-es építésű ingatlan egy tégla építésű ház első emeletén helyezkedik el, néhány éve a teljes homlokzat felújításra került, a lépcsőház újítása pedig a közelmúltban készült el. Az épület megőrizte korábbi időszakok hangulatát, ugyanakkor a felújítás során modern elemekkel is gazdagodott. Parkolás az utcán megoldott.

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
Az eladó lakás 55 négyzetméteres, két szobás, és teljes mértékben felújított. A jó állapotú, gépesített lakás tágas, világos, és modern berendezésű. A fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, ami hosszú távon gazdaságos és megbízható megoldás.

4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK
A lakás vastag falai és modern gáz-cirkó fűtése gondoskodik a pénztárcabarát rezsiköltségről, minden közmű saját mérőórával rendelkezik.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI
Mosonmagyaróvár belvárosa egy színes és pezsgő környék, ahol mindig történik valami. Az otthonosság tökéletes egyensúlyban van. Minden megtalálható pár perc sétával, legyen az bevásárlóközpont, étterem, kávézó, vagy akár a gyönyörű parkok és a vár környéke. A tömegközlekedés kiváló, de a belvárosban található minden fontosabb intézmény is könnyen elérhető gyalog. Ez a környék tökéletes választás mindenkinek aki szereti a városi életet.

hirdetés
© 2018