52 900 000 Ft
928,1 E Ft/m2
52,9 M Ft
928,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Lakás eladó Mosonmagyaróvár, 57 négyzetméteres

57  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Panorámás kilátás Mosonmagyaróvár szívében! Kedvező rezsiköltséggel, felújított lakást keres?
INGATLAN HELYSZÍNE
Kiváló lehetőség ez a felújított, 3 szobás lakás, Mosonmagyaróvár városközpontjában. A városközpont mindennel ellátott, így minden a közelben található és a szomszédos határok is 10-15 percen belül elérhetőek.
ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az épület Mosonmagyaróvár központjában található. A tégla építésű társasház minőségi anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és magas színvonalat biztosít. Az épület 2003-ban épült, azóta rendszeresen karbantartott és felújított. Az épület alatt mélygarázs található, itt a lakáshoz tartozik egy beállóhely. További parkolóhelyek a társasház belső térkövezett udvari részén találhatók.
AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL
A lakás az épület második emeletén található, ahonnan panorámás kilátás nyílik a városra. A kétszintes otthon bruttó 75 négyzetméteres, ezért nagy térérzet párosul az újszerű állapothoz. Az alsó szinten nappali, konyha-étkező, erkély, fürdő-wc, fent két hálószoba és egy még egy toalett tartozik az elosztáshoz. A fűtést gázcirkó kazán biztosítja.
AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK
A lakás fenntartása rendkívül kedvező, a rezsiköltség alacsony. Az ingatlanhoz tartozó mélygarázs biztosítja az autó biztonságos parkolását és ezzel tovább csökkenti a fenntartási költségeket.

hirdetés
© 2018