45 000 000 Ft
703,1 E Ft/m2
45 M Ft
703,1 E Ft/m2

Eladó lakás
Mosonmagyaróvári lakás eladó, 64 négyzetméteres, 4 szobás

64  m2 alapterület
4 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Újszerű állapot, kiváló helyszín! Mosonmagyaróváron három hálószobás-nappalis magasföldszinti lakás teljesen felújított állapotban, panorámás erkéllyel eladó a városközpont szívében!

Irányára:: 45.000.000 forint-

1. INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan kiválóan helyezkedik el Mosonmagyaróvár városközpontjában, gyalogosan is könnyedén megközelíthető a város minden pontja. A tökéletes helyszín minden igényt kielégít, legyen szó bevásárlásról, szórakozásról vagy munkáról. A lakás egy nyolclakásos lépcsőház félemeletén helyezkedik el.

2. ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület, amelyben a lakás található, 1985-ben épült és panel építésű. Azonban a panelprogram keretében teljes körűen szigetelték, ami a hőmérséklet-kiegyenlítődést és az energiaköltségeket tekintve előnyt jelent. A lakások közös kerékpártárolót és saját tárolót is használnak. A lakás alatt található garázs, külön megállapodás keretében az is megvásárolható a lakáshoz, ebben az esetben a garázs előtt kialakított parkolót is kizárólag Ön használhatja!

3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL

Az 64 nm-es, jól elosztott, világos lakás négyszobás. Újszerű állapotú, a víz, villany, csatorna rendszerei nemrég lettek cserélve. A gépesített konyha és az inverteres légkondicionálás a modern kényelmet szolgálják. Egyedi mérőórás ingatlan gondmentes távfűtéssel, riasztóval rendelkezik, valamint a beépített bútorok is maradhatnak az új tulajdonosoknak. Az erkély nyitható árnyékolóval felszerelt, ami plusz komfortot nyújt.

4. AZ INGATLANNAL KAPCSOLATOS KÖLTSÉGEK

Az ingatlan energiaköltségei alacsony az egyedi mérőórás távfűtés és a szigetelésnek köszönhetően.

5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI

A központi fekvés ellenére a környék csendes, zöldövezetben található, ennek kézzel fogható közelsége pedig ideális a kikapcsolódásra. Bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók, iskolák és egészségügyi intézmények is gyalogosan elérhetőek. A város számos szolgáltatását élvezheti itt, anélkül hogy lemondana a nyugodt környezetről.

hirdetés
© 2018