41 480 000 Ft
476,8 E Ft/m2
41,5 M Ft
476,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó lakás Mosonmagyaróvár, 3 szobás

87  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróváron, belvárosában, 87m2 teljes alapterületű, 2. emeleti, 3 szobás, tégla lakás eladó. Kiváló választás saját otthonnak és befektetésnek is.

 

- A tágas helyiségek és az átlagosnál egy kicsit nagyobb belmagasság kényelmessé teszi a lakást. A nappali rendkívül nagy méretű, akár a konyha is elférne, úgy hogy még maradna bőven hely a nappali résznek.

- A két hálószoba különböző méretű. A fürdő+wc-be fürdőkád került és fontos hogy ablaka is van a helyiségnek. A konyha a szobák előtti részen található. A lakáshoz tartozik még egy saját, 2m2-es tároló ami szinten található, kamra helyiségnek kiválóan alkalmas. A lakás feletti padlásrész tárolásra használható.

- A szobákban lévő több ablak világossá teszi a lakást. Az ablakokra belső, sötétítő roló és szúnyogháló is került. A felső födém extra hőszigetelést kapott néhány éve.

- A lakás a belvárosban található, gyalogosan elérhető minden üzlet, szolgáltatás. Parkolásra lakcímigazolással kedvezményes bérlet váltható.

- A lakás házközponti gázkazánnal fűtött, a radiátorokon egyedi mérővel, termosztátos csapokkal. Kedvező fűtési költséggel és alacsony rezsivel működik. Továbbá a hálószobákban és a fürdőben infra fűtőpanelek kerültek felszerelésre ami helyiségenként külön szabályozható. A nagyobb hálószobában jól működő klíma is van, a nappaliban lévő mennyezeti klíma jelenleg nem működik, de javítható. A meleg vizet szintén a házközponti gázkazán biztosítja, meleg víz órával mérve.

- Az 1996-ban épült, 87 m2-es teljes alapterületű lakást 2018-ban belső felújításon esett át. Fürdő felújítás, konyhabútor, padlóburkolatok, bejárati ajtó és beltéri ajtók lettek cserélve.

-A nappali és a szobák szalag parkettával burkoltak. Konyhába, közlekedőbe, fürdőbe járólap és csempe került.

 

Kiválóan alkalmas a lakás családnak, befektetésnek egyaránt. Ár-érték arányban a legjobbak közé tartozik!

A megadott elérhetőségeken várom érdeklődését!

hirdetés
© 2018