28 000 000 Ft
756,8 E Ft/m2
28 M Ft
756,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Mosonmagyaróvár eladó lakás

37  m2 alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvár MOFÉM-telepén kínálom Önöknek ezt a felújított magasföldszinti 37 m2 alapterületű tégla lakást. A MOFÉM-telep városunk dinamikusan fejlődő része, mely az előző években bevásárlóközponttal is bővült. Az ingatlan rendezett jogviszonyú, albetétes és tehermentes. Az elmúlt években villanyvezetéket, vízvezetékeket is cseréltek valamint a burkolatokat is cserélték. A társasház a ’60-as években épült tégla falazattal, majd a későbbiekben szigetelték és nyílászárókat cseréltetett a társasház. Az épület pince részében saját tároló helyiség tartozik hozzá.
A LAKÁS HELYISÉGEI: 1 nagyméretű szoba, konyha, folyosó, zuhanykabinos fürdőszoba egy helyiségben a wc-vel.
A nyílászárók műanyagok, redőnyökkel felszereltek. A fűtés elektromos fűtés mely a kis alapterület miatt kedvező, valamint meghagyták a cserépkályhát is. Az alagsorban saját tárolóhelyiség tartozik a lakáshoz. Közvetlen közelében bevásárlóközpont, óvoda, iskola, patika és buszmegálló is található. A parkolás ingyenes övezetben megoldott.
Irányár: 28.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

  • elektromos
  • Épület emelet: félemelet
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018