49 900 000 Ft
723,2 E Ft/m2
49,9 M Ft
723,2 E Ft/m2

Eladó lakás
Miskolc 3 szobás lakás eladó

69  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Megvásárlásra kínálok Miskolcon 2002-ben épült, első emeleti, 69 nm-es, felújított társasházi lakást.

Az ingatlanban 2 hálószoba, egy tágas nappali, konyha étkezővel, előszoba, valamint fürdőszoba található.

A 2023 évi felújítás során, minden helyiségben cserére kerültek a laminált parketták, a falak újra lettek festve, a fürdőszoba új hidegburkolatot kapott. Ezenkívül beépítésre került egy új Vaillant kombi gázkazán, mely lapradiátorokon keresztül szolgáltatja az otthon melegét, valamint a melegvizet is ez biztosítja. A műanyag nyílászárókon szintén cserére kerültek a szúnyoghálók és a redőnyök.

A konyhában beépített bútor található szintén új elektromos főzőlappal és sütővel, páraelszívóval, hűtővel felszerelve.
A nappaliban hűtő-fűtő klíma található.

A lakáshoz tartozik a földszinten egy 6 nm-es saját zárható tároló, de a közös tároló helyiséget is használhatják a lépcsőház lakói. A közösköltség 11.500 Ft.

Az ingatlanhoz tartozik még 2 db garázs is, melynek irányára egyenként 7,5 M Ft, az egyik közvetlenül az érintett lakás alatt, a másik a szomszédos tömbben található.

A kifejezetten kulturált lakóközösséggel rendelkező társasházat körben kerítés övezi, bejutni, csak kizárólag az ottlakóknak van lehetőségük az elektromoskapukon keresztül. A gyönyörűen parkosított udvaron játszótér, szalonnasütő van, közösségi szabadidős kikapcsolódáshoz tökéletes.

Lokációját tekintve is preferált, buszmegálló közvetlenül a lakópark előtt található, bevásárlóegységek 3 perc sétára az út túloldalán.

Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, kérem időpontegyeztetés céljából hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018