26 000 000 Ft
509,8 E Ft/m2
26 M Ft
509,8 E Ft/m2

Eladó lakás
Eladó, Miskolc, 2 szobás

51  m2 alapterület
2 szoba
panellakás
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Ha egy felújított két szobás, emeleti lakást keres liftes társasházban, akkor ezt a Virág utcában lévő otthont mindenképp érdemes megnéznie! 

Ezt a nagyszerű elhelyezkedésű, észak-déli fekvésű, napfényben úszó, 51m2-es 2 szobás, 2013-ban műszakilag felújított 4.-ik emeleti lakást ajánlanám családosoknak és befektetésre egyaránt, közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.  

 

A lakást csendes, az utca zajából szinte semmit sem hallani, amit köszönhet többek között a kicserélt hőszigetelt nyílászáróknak is.

 

Itt lesz helye az egész családnak, mivel szobái nem egymásból nyílnak, így mindenkinek meglesz a privát szférája. A konyha méretét tekintve kényelmesen főzhet majd a háziasszony és tartozik hozzá egy étkezőhelyiség, ahol a konyhaasztal is elfér.

Adott még a lakásban egy tároló helyiség, amit ajánlok azoknak, akik szeretnék, ha ingatlanukban különálló gardrób helyiség legyen. Külön előny, hogy a felújítás alkalmával a vízvezetéket ebben a helyiségben is biztosítottak, igy a mosógép itt is elhelyezhető.

 

A felújítás során a burkolatokat is kicserélték, valamint új konyhabútor került beépítésre. A fürdő és WC külön helyiségben található, itt is új burkolatok, fürdőkád, mosdó, WC és szaniterek vannak. A szobák laminált, míg a konyha, fürdő, wc és előszoba járólap burkolatot kapott.

 

A fűtési költség nagyon kedvező az egyedi mérős távfűtésnek köszönhetően. A kellemes hőérzetről hűtő- fűtő klíma is gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló a lépcsőházban, ami alkalmas a szezonális ingóságok tárolására.

 

Az társasház elhelyezkedése fantasztikus, közvetlen közelben minden megtalálható, ami mindennapok kényelmét szolgálja : több élelmiszer üzlet, posta, bank, iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő, stb…

Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás hiszen karnyújtásnyira található a busz és a villamosmegálló is.

 

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

 

  • CSOK igényelhető
  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 3.
  • Épület szint: 5. emelet
hirdetés
© 2018